Понеділок, 22 квітня 2024 08:22

З 15.04.2024 по 19.04.2024 в КПК «ЛІВОБЕРЕЖНИЙ» проходив Тиждень будівельних та деревообробних професій.

15 квітня викладачем Гулою А.В. був проведений майстер-клас з темиШтучний інтелект в освіти”. Присутні ознайомились із застосунками на базі ШІ. Використовуючи Gemini та ChatGPT можна значно скоротити підготовку до уроків, знайти оригінальну ідею до теми або завдань та ще багато чого цікавого. Створити не банальну та креативну презентацію допоможуть Gamma або Wepik.

16 квітня викладачем Демчук В.Ф. була проведена вікторинаБудівництво - рух в майбутнев групі 304. Мета вікторини перевірити рівень професійної майстерності та оволодіння основними теоретичними знаннями за допомогою інтернет додатків; розвинути творчі здібності учнів, вміння нестандартно мислити, сприяти розвитку ініціативності, вміння долати труднощі для досягнення мети; виховання організованості, дисциплінованості, сприяти позитивному ставленню до навчання та прищепити любов до професії.

17 квітня пройшла вікторина-змаганняМоя професія - гіпсокартонщикміж групами 106, 206, 306. Вікторина була насичена цікавими завданнями та неочікуваними конкурсами. Здобувачам освіти прийшлось показувати свої вміння в монтажі ГКП, у вирізанні отворів під підрозетники, розбиратись з інструментами та їх призначенням. Під кінець вікторини майстри виробничого навчання отримали власні портрети на згадку про свої групи.

19 квітня завершила Тиждень викладач Гула А.В інтелектуальною грою в групі 206. Здобувачам освіти знадобились не тільки їх знання з темиДеревообробні верстатиале й трохи везіння при проходження дуже складної подорожі до фінішу. Команди змагались у простих відповідях та більш складних завданнях, створених у Learning Apps та Wordwall. Змагання було досить емоційним і пізнавальним. А для педагогів коледжу викладачем Гула А.В була створена жартівлива граВтеча з цементного заводуза допомогою застосунка Genially. Де вони могли перевірити свої знання про будівництво та виконати місію порятунку. Тиждень професій був змістовним, творчим, корисним та цікавим.

Дякуємо всім, хто прийняв активну участь в його проведенні!

Search