Вівторок, 15 листопада 2022 18:05

15 листопада  2022 року на базі Вищого професійного училища №25 м. Києва в онлайн форматі відбулася міська методична секція старших майстрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.  

Метою міської методичної секції старших майстрів було ознайомлення з досвідом роботи педагогічного колективу Вищого професійного училища № 25 м. Києва,  щодо організації професійно-практичної підготовки кваліфікованих робітників в умовах сьогодення. 

 На секції з доповіддю та презентацією виступила старший майстер виробничого навчання Коляда Т.Я., яка поділилася досвідом роботи в закладі освіти, щодо розвитку  професійної майстерності майстра виробничого навчання будівельного профілю як важливої  складової підвищення якості проведення уроків виробничого навчання.   

Важливою складовою професійної майстерності майстра виробничого навчання є участь у роботі методичної комісії про досвід якої на секції поділилася майстер виробничого навчання закладу освіти Гатілова А.В. (тема –  «Форми, методи, прийоми, які використовуються на уроках виробничого навчання сфери послуг для підвищення якості проведення уроків виробничого навчання»). 

Психолого-педагогічний супровід здобувачів освіти на уроках виробничого навчання сфери послуг в закладі освіти презентували майстер виробничого навчання Панталій Н.Ю.  та практичний психолог Мельник Л.І.  

З метою обміну досвідом та вдосконалення технік та  методики проведення  онлайн уроків виробничого навчання заклад освіти поділився своїми напрацювання щодо проведення уроків виробничого навчання будівельного профілю та сфери послуг.  

На завершення міської методичної секції заступник директора з навчально-виробничої роботи Гуріна О.В. провела відео-огляд матеріально-технічної бази закладу освіти.

Search