Items filtered by date: жовтня 2022

В рамках Європейського дня боротьби з торгівлею людьми Марина Микитенко, тренерка, лектор проєкту з протидії торгівлі людьми БФ "Карітас-Київ" для здобувачів освіти Вищого професійного училища № 25 м. Києва провели онлайн-зустріч на тему: «Торгівля людьми не міф!».

Published in Новини

26 жовтня 2022 року в рамках декади молодого педагога психолог, Мельник Людмила Олексіївна провела тренінг на тему: «Тренінг актуалізації психологічної ресурсності педагогічних працівників».

Мета тренінгу: актуалізувати власну ресурсність для ефективної професійної діяльності.

Published in Новини

25 жовтня 2022 року соціальним педагогам Івановою Н.Д., була проведена виховна година на тему: «Як безпечно пережити воєнний час», зберігати особистий спокій, не реагувати на провокації, уникати місць скупчення людей, дотримуватись правил комендантської години.

Published in Новини
П'ятниця, 21 жовтня 2022 10:25

Семінарське заняття

21.10 2022 року в рамках декади молодого педагога старший  майстер ,Понька П.Г. провів семінарське заняття з майстрами виробничого навчання на тему "Типи та види уроків виробничого навчання".

Published in Новини
Четвер, 20 жовтня 2022 10:28

«Наближаємо Перемогу разом»

Війна внесла коректививи в долі українців.

Хтось захищає Україну в лавах ЗСУ, хтось волонтерить, хтось фінансово та матеріально надає посильну допомогу нашим бійцям.

Нещодавно, здобувачі освіти разом з педагогічними працівниками Вищого професійного училища № 25 м. Києва зібрали кошти на підтримку потреб бійцями батальйону ЗСУ «Реванш».

Published in Новини

Ми переживаємо цей день з особливо щирими та глибокими почуттями, адже для нас він стосується, по-перше, нашого часу й наших сучасників, друзів, родичів, які зі зброєю в руках боронять Україну від російського окупанта, ветеранів, які з честю виконали свій обов’язок, героїв, які загинули в боротьбі.

Так на наших очах віковічне свято Покрови перетворилося на нове українське свято, унікальне в своїй органічності, щирості й народності.

Маємо бути свідомі його величезної духовної снаги. Наснажуймо його всіма силами своїх душ -  і тоді воно наснажить нас!

Published in Новини

Здобувачі освіти Вищого професійного училища № 25 м. Києва з професії Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електрозварник ручного зварювання, спільно з майстром виробничого навчання Бондаренко Олександром Володимировичем під час виробничого навчання проводять техогляд та технічне обслуговування для наших Збройних Сил України.

Published in Новини

4 жовтня 2022 року практичним психологом Мельник Л.О. було проведено корекційне заняття серед здобувачів освіти 105 гр. з метою подолання тривожності до стану норми, сприяти розвитку та вдосконаленню вербальних і невербальних засобів спілкування, створити сприятливі умови для повноцінного психічного, соціального і духовного самосприйняття

Published in Новини

Search