Items filtered by date: жовтня 2022

В рамках Європейського дня боротьби з торгівлею людьми Марина Микитенко, тренерка, лектор проєкту з протидії торгівлі людьми БФ "Карітас-Київ" для здобувачів освіти Вищого професійного училища № 25 м. Києва провели онлайн-зустріч на тему: «Торгівля людьми не міф!».

Published in Новини

26 жовтня 2022 року в рамках декади молодого педагога психолог, Мельник Людмила Олексіївна провела тренінг на тему: «Тренінг актуалізації психологічної ресурсності педагогічних працівників».

Мета тренінгу: актуалізувати власну ресурсність для ефективної професійної діяльності.

Published in Новини

25 жовтня 2022 року соціальним педагогам Івановою Н.Д., була проведена виховна година на тему: «Як безпечно пережити воєнний час», зберігати особистий спокій, не реагувати на провокації, уникати місць скупчення людей, дотримуватись правил комендантської години.

Published in Новини
П'ятниця, 21 жовтня 2022 10:25

Семінарське заняття

21.10 2022 року в рамках декади молодого педагога старший  майстер ,Понька П.Г. провів семінарське заняття з майстрами виробничого навчання на тему "Типи та види уроків виробничого навчання".

Published in Новини
Четвер, 20 жовтня 2022 10:28

«Наближаємо Перемогу разом»

Війна внесла коректививи в долі українців.

Хтось захищає Україну в лавах ЗСУ, хтось волонтерить, хтось фінансово та матеріально надає посильну допомогу нашим бійцям.

Нещодавно, здобувачі освіти разом з педагогічними працівниками Вищого професійного училища № 25 м. Києва зібрали кошти на підтримку потреб бійцями батальйону ЗСУ «Реванш».

Published in Новини

Ми переживаємо цей день з особливо щирими та глибокими почуттями, адже для нас він стосується, по-перше, нашого часу й наших сучасників, друзів, родичів, які зі зброєю в руках боронять Україну від російського окупанта, ветеранів, які з честю виконали свій обов’язок, героїв, які загинули в боротьбі.

Так на наших очах віковічне свято Покрови перетворилося на нове українське свято, унікальне в своїй органічності, щирості й народності.

Маємо бути свідомі його величезної духовної снаги. Наснажуймо його всіма силами своїх душ -  і тоді воно наснажить нас!

Published in Новини

Вище професійне училище № 25 м. Києва 15 листопада 2022 року о 14:30 проводить свій День відкритих дверей!

Всі учні закладів середньої освіти ( шкіл, гімназій, ліцеїв) можуть відвідати День відкритих дверей та почути відповіді на всі свої запитання безпосередньо від директора училища, викладачів, майстрів виробничого навчання.

Це неймовірна нагода отримати відповіді на всі питання, що так непокоять майбутніх абітурієнтів. Зокрема, ви матимете змогу отримати вичерпну інформацію, за якими здійснюється підготовка кваліфікованих робітників; ознайомитися з умовами й особливостями вступної компанії 2023 року, порядком подання документів та зарахування.

Здобувачі освіти Вищого професійного училища № 25 м. Києва з професії Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Електрозварник ручного зварювання, спільно з майстром виробничого навчання Бондаренко Олександром Володимировичем під час виробничого навчання проводять техогляд та технічне обслуговування для наших Збройних Сил України.

Published in Новини

4 жовтня 2022 року практичним психологом Мельник Л.О. було проведено корекційне заняття серед здобувачів освіти 105 гр. з метою подолання тривожності до стану норми, сприяти розвитку та вдосконаленню вербальних і невербальних засобів спілкування, створити сприятливі умови для повноцінного психічного, соціального і духовного самосприйняття

Published in Новини

Search